Welk bedrag zou u jaarlijks kunnen besparen?

Is dit voor uw praktijk 10.000 euro per jaar? Misschien zelfs wel 20.000 euro per jaar! Want dat is bij sommige praktijken ook goed mogelijk. Laat ons aan de hand van uw inkoopprofiel vrijblijvend voorrekenen welke jaarlijkse besparing voor uw praktijk mogelijk is.

1 Allereerst staan wij in voor de kwaliteit van de geleverde producten en diensten door de leveranciers waar we mee samenwerken. Het bestuur van de DIC – dat bestaat uit praktiserende tandartsen – kijkt mee bij de kwaliteitscontrole.

2 Uw bestelgemak blijft groot of kan zelfs verbeteren.

3 De overgang naar (een) andere leverancier(s) begeleiden wij van A tot Z. Bijvoorbeeld de begeleiding bij het omlabelen als u bij een andere leverancier van kleingoed gaat bestellen.

4 Als deelnemende praktijk betaalt u geen toegangs-fee of deelnamekosten. De deelname is gratis. Een klein deel van de voor u gerealiseerde besparing komt toe aan de coöperatie om haar kosten af te dekken, en voor het realiseren van nog meer – en nog betere – deals met leveranciers.

5 Uw gerealiseerde besparingen worden direct in mindering gebracht (en gespecificeerd) op de maandelijkse nota die u van de DIC krijgt voor uw bestellingen.

6 U bespaart jaarlijks duizenden euro’s. Voor een mondzorgpraktijk zijn de jaarlijkse besparingen gemiddeld meer dan 10.000 euro, en dit kan oplopen tot meer dan 20.000 euro per jaar.