1] Allereerst staan wij in voor de kwaliteit van de geleverde producten en diensten door de leveranciers waar we mee samenwerken. Het bestuur van de DIC – dat bestaat uit praktiserende tandartsen – kijkt mee bij de kwaliteitscontrole.

2] Uw bestelgemak blijft groot of kan zelfs verbeteren.

3] De overgang naar (een) andere leverancier(s) begeleiden wij van A tot Z. Bijvoorbeeld de begeleiding bij het omlabelen als u bij een andere leverancier van kleingoed gaat bestellen.

4] Als deelnemende praktijk betaalt u geen toegangs-fee of deelnamekosten. De deelname is gratis. Een klein deel van de voor u gerealiseerde besparing komt toe aan de coöperatie om haar kosten af te dekken, en voor het realiseren van nog meer – en nog betere – deals met leveranciers.

5] Uw gerealiseerde besparingen worden direct in mindering gebracht (en gespecificeerd) op de maandelijkse nota die van de DIC krijgt voor uw bestellingen.

6] Uw jaarlijkse besparingen belopen al snel duizenden euro’s. Gemiddeld zijn de jaarlijkse besparingen meer dan 10.000 euro voor een mondzorgpraktijk, en dit kan oplopen meer dan 20.000 euro per jaar.