Debiteurenbeheer voor tandartspraktijken

Dentale Inkoop Coöperatie is helpt bij efficiënt beheer van debiteuren voor u tandartspraktijk. Uiteraard houdt u zich liever bezig met de zorg voor uw patiënten en kan debiteurenbeheer erg uitdagend zijn. Toch is het als tandartspraktijk het belangrijk om uw financiële processen op orde te hebben en dus ook het beheer van debiteuren. Dentale Inkoop Coöperatie kan het proces van effectief debiteurenbeheer voor u uitvoeren. Zodat u zich kunt richten op de zorg van uw patiënten en wij op de financiële afhandeling. 

Efficiënt financieel proces voor debiteuren met Dentale Inkoop Coöperatie

Openstaande facturen van uw patiënten worden over het algemeen tijdig betaald. Maar er zijn altijd uitdagende patiënten bij die hun factuur weigeren te betalen. Dat kan u veel kostbare tijd kosten, die u liever besteed aan de zorg voor uw patiënten. Het beheren van debiteuren is dan ook een serieuze zaak en omvat onder meer het proces van: 

  • de facturering, tot 
  • het volgen van betalingen; 
  • en het oplossen van eventuele betalingsachterstanden. 

Daarnaast voorkómt u met een proactief debiteurenbeheer achterstanden in betalingen. U krijgt het geld waar de praktijk recht op heeft en u hoeft niet te worstelen met openstaande facturen.   

Bij Dentale Inkoop Coöperatie staan we voor een gezond financieel beheer voor tandartspraktijk. Wij ondersteunen u en uw praktijk bij het borgen van uw financiële processen, zodat u zich kunt concentreren op het verlenen van hoogwaardige tandzorg.  

Optimaliseer nu uw financiële processen: gemak en voordelen

Een gestroomlijnde factuur- en betalingsproces? Door uw lidmaatschap van Dentale Inkoop Coöperatie optimaliseren wij uw financiële processen tegen een aantrekkelijke vergoeding. Wij zorgen voor het tijdig verzenden van de facturering, het versturen van herinneringen door het bewaken van de betalingstermijnen. Met deze aanpak minimaliseren we het risico van onbetaalde facturen en voorzien wij u van de juiste liquiditeit.

Kies voor debiteurenbeheer van Dentale Inkoop Coöperatie

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw debiteurenbeheer kunnen optimaliseren. Voor zowel volledige debiteurenbeheer of advies over het gehele facturatieproces. Dentale Inkoop Coöperatie is dé betrouwbare partner voor debiteurenbeheer. Meld u vandaag nog aan en ervaar zelf de kwaliteit en service die wij u bieden. Ook voor vragen of meer informatie. We helpen u graag verder. Uw succes is ons doel.