Tandartspraktijk materiaal voor diverse toepassingen

Dentale Inkoop Coöperatie is dé specialist in het leveren van hoogwaardige materialen voor verschillende toepassingen in uw tandartspraktijk. Of u nu op zoek bent naar disposables of handschoenen: wij hebben de beste oplossingen voor uw behoeften. Met ons brede assortiment en betrouwbare kwaliteit zorgen wij ervoor dat u altijd op tijd de juiste materialen hebt. Lees meer in dit artikel over ons aanbod. 

Handschoenen van topkwaliteit

Ons assortiment handschoenen is geschikt voor uiteenlopende situaties in uw tandartspraktijk, waar hygiëne essentieel is. Van latex tot nitril en vinyl: wij bieden verschillende materialen en maten. Onze handschoenen zorgen voor optimale bescherming en comfort, zodat u en uw medewerkers het werk veilig en efficiënt kunnen uitvoeren 

Disposables voor eenmalig gebruik: Bij DIC betrouwbare kwaliteit en service

Naast handschoenen bieden wij ook een breed scala aan andere disposables. Deze producten zijn ideaal voor uw tandartspraktijk, waarin hygiëne en gemak voorop staan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:  

  • Mondmaskers; 
  • Beschermende schorten; 
  • Speekselzuigers en afzuigslangen.

Het gebruik van disposables in een tandartspraktijk is van cruciaal belang om zowel de patiënten als u en uw collega’s te beschermen tegen infecties en om te voldoen aan de strikte hygiënenormen in de tandheelkundige zorg. Door het gebruik van wegwerpmaterialen wordt het risico op kruisbesmetting geminimaliseerd en wordt een schone en veilige werkomgeving gevormd. 

Dé coöperatie voor mondzorgpraktijken in Nederland: DIC

Bent u op zoek naar besparing op materialen in uw tandartspraktijk? Door lid te worden van onze coöperatie kunt u met uw mondzorgpraktijk profiteren van besparingen bij uw inkoop. Naast het voordeel van besparen op kosten, biedt deelname aan de coöperatie ook voordelen op het gebied van gemak en tijdswinst, namelijk: 

  • Overstap naar andere leveranciers wordt begeleid door DIC; 
  • Betaling kan via automatisch incasso worden georganiseerd 

Kies voor Dentale Inkoop Coöperatie als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige materialen. Met ons uitgebreide assortiment aan disposables, handschoenen en meer. Wij bieden de beste oplossingen voor uw tandartspraktijk. Meld u vandaag nog aan en ervaar zelf de kwaliteit en service die wij u kunnen bieden. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. We helpen u graag verder.